Nie wiem jak u was ale u mnie niemożna zamknąć channelów.
Tylko nie róbcie tak jak było w starym kliencie ze jak się np con-firm wyświetlił to nie było widać postaci, bądź jak się sprawdzało jaki item.
A jeżeli chodzi o te napisy o których wspomniał Czarnowidz.PN to mogłyby się wolniej troszkę poruszać. EDIT: Napisy zostały nieco spowolnione, a zarazem wydłużyłem czas ich trwania.
(23-06-2011, 08:58 PM)kretonus Wrote:(23-06-2011, 08:39 PM)czarnowidz Wrote: Napisy (look na przedmiot etc) pojawiają się zbyt nisko. Powinny być na wysokości głowy postaci, a są bliżej dolnej części ekranu.
Sposób wyświetlania na ekranie wiadomosci od graczy jest strasznie niewygodne. Tekst od razu znika i leci do góry. Nic nie można z tego rozczytać.
Dokładnie strasznie niewygodne to i do poprawy.
Tylko nie róbcie tak jak było w starym kliencie ze jak się np con-firm wyświetlił to nie było widać postaci, bądź jak się sprawdzało jaki item.
A jeżeli chodzi o te napisy o których wspomniał Czarnowidz.PN to mogłyby się wolniej troszkę poruszać. EDIT: Napisy zostały nieco spowolnione, a zarazem wydłużyłem czas ich trwania.