03-03-2012, 09:34 AM
(31-12-2011, 04:28 PM)Wini Wrote: A ja zakupiłem server ale administracja RONa Zamiast iść za ciosem i pomagać klientom poprostu liczy kaskę i ma wy****ne...Poradniki które zamieścili rozumieją tylko oni sami chyba...Wiele razy prosiłem o kontakt lecz bezskutecznie...
(03-01-2012, 01:18 AM)Czesiek Wrote: Niestey ale mam to samoNa odpowiedzi musze czekac po 1-2dni a pakiet kupilem na tydzien wiec all juz psu w du*e, konfiguracja servera troche wymaga czasu, patrząc na to, że dochodziłem do wszystkiego sam. A najwiekszy problem właśnie sprawia generator klienta, zamiast wrzucic jednego porzadnego klienta do gry+ip changer...
Pozdrawiam i niestety ale na krótszą mete odradzam brania silnika, chyba ze co najmniej na 3 miechy.
Nie wiem jak to było wczesiej ale odkad prowadze serwer jeśli mam problem zostaje on rozwiązany szybko

Na odpowiedzi musze czekac po 1-2dni a pakiet kupilem na tydzien wiec all juz psu w du*e, konfiguracja servera troche wymaga czasu, patrząc na to, że dochodziłem do wszystkiego sam. A najwiekszy problem właśnie sprawia generator klienta, zamiast wrzucic jednego porzadnego klienta do gry+ip changer...